Holism - Den alternativa mässan

Maia

Mejl: info@maias.nu

Hemsida

Facebook-sida

Jag är ett certifierat medium och har hunnit vägleda hundratals klienter, varav många till min stora glädje väljer att återkomma till mig gång på gång. Jag läser av på ett naturligt sätt, vi har ett samtal och jag förmedlar väldigt detaljerat för att du skall få ut så mycket av vårt möte som möjligt. 

Det är dock väldigt viktigt för mig att leva med båda fötterna på jorden och balansera det andliga med vår fysiska verklighet. Min medialitet är ett underbart redskap, men inte en livsstil. 

Gå gärna in på min hemsida för att läsa mer om mig och vad jag erbjuder, läs gärna mina kundreferenser och du kan även boka en tid här. Mina sittningar tar 1-2 tim för att jag inte skall lämna något osagt.


Heart Diamond

Charlotta 

Mejl: charlotte361@outlook.com

Facebook

Hemsida

Erbjuder clairvoyant readings får tydliga bilder och ger tydliga svar .Hjärthealing som löser upp blockeringar och ger kraft.

Själslig intution : Lägger en intution för det man önskar och renar i energierna så man attrahera in För det man önskar i 2020 . 


Art of Being

Elisabet Olsson

Mejl: info@artofbeing.se

Telefon: 070 260 25 26

Hemsida

Mitt företag erbjuder olika behandlingar, både för kropp och själ. Jag är friskvårdsterapeut, massör, reiki master, schamansk healing, KBT-terapeut och Hypnosterapeut.
Kommer att erbjuda information om framförallt hypnosterapi/regressionterapi, men naturligtvis även allt annat jag jobbar med.


Spökpodden

Martin Nilsson och Oscar Panizza

Mejl: martin.spokpodden@gmail.com

Telefon: 073 387 83 10

Facebook: Spökpodden

Instagram

Hemsida

Spökpodden är Sveriges främste alternativa podcast. Vi träffar bland gäster som är medium, healars, eller har intresse för andligheten & spöken.


Helandegudinnan

Maj-Lis Lindahl

Mejl: mll@allt2.se

Telefon:  073 984 61 95

Hemsida

Jag arbetar med regressionsterapi som omfattar minnen från tidigare liv, som även kan påverka nuvarande liv.

Arbetar även med healing. 

Sentian Art

Sentia och Ian

Mejl: sentian.art@gmail.com

Telefon: 076 562 67 97

Hemsida

Sentian Art är ett kärleksfyllt samarbete mellan två konstnärer och healers. Tillsammans skapar de unik energibaserad konst, auranit-pyramider och smycken. De målar med solen och använder medium som lyser magiskt i mörkret eller ändrar färg med värmen från ett ljus eller beröringen av en hand. 

Deras skapelser har ofta spirituella teman och utstrålar en underbar energi. Vi har även mindre kurser kom gärna och fråga!

KlingbornArt

Susanna Klingborn

Mejl: klingborn@gmail.com

Telefon: 070 637 77 23

Facebook

Instagram

Hemsida

Mitt namn är Susanna Klingborn och jag håller till i min lilla ateljé i natursköna Ucklum där jag även har en liten smyckes -och kristallshop. Jag är en spirituell konstnär och författare som kanaliserar budskap och bilder från andra dimensioner. Hos mig kan du beställa porträtt och budskap från dina andliga guider och kraftdjur, köpa kanaliserade målningar i akryl på linneduk, gå en kurs i vaxmåleri, hitta vackra egendesignade smycken med halvädelstenar eller kanske läsa min bok om bland annat mina möten med naturväsen. Varmt välkommen till mig finaste du!


Fantasivandringar bokförlag

Ingela Beausang & Matilda Wånggren

Mejl: fantasivandringar@gmail.com

Tel: 073 916 22 78

Hemsida

Fantasivandringar bokförlag är ett förlag som ger ut böcker om Meditationer för och med barn. Meditationer där barnet/vuxen får använda sin egen fantasi. Varje person får sin egen berättelse. Det finns 11 meditationer i boken..


Min Själ

Jennifer Katana

Mejl: jenniferkatana@hotmail.com

Facebook

Instagram

Hemsida

Hos mig erbjuds ni att genomgå en handavläsning, få andlig vägledning, själslig coachning och/eller få ett förmedlat budskap från andevärlden. Jag är utbildad i modern handtydning utav Johnny Fincham, en av världens främsta handtydare. Jag är även ett spiritualistiskt medium samt diplomerad meditation- & mindfulness coach. Passa på att besöka mig på mässan då jag erbjuder mina tjänster till reducerat pris. För mer information eller tidsbokning vänligen kontakta mig via min hemsidan eller sociala medier.


Lindbergs Healinglife & Import

Alice Lindberg

Mejl: alice.lindb@gmail.com

Telefon: 070 778 13 51

Hemsida

Jag säljer Alice Blomsterterapidroppar och här pendlar jag också ut dina personliga droppar och balanserar upp chakrarna med Universums droppar. Jag säljer mitt egna ekologiska örtteer, Sancho, öronljus & kosttillskottet C24/7 mm 


Pippispirit

Ulrika Wageborn

Mejl: ulrika.wageborn@gmail.com

Telefon: 070 887 92 79

Hemsida

Jag är ett medium som håller på med bla tarottolkare, healing, massager, regressionsterapi. intuitionscirklar mm. Vi kommer att hålla i en storseans kl. 


Inspirationskällan Svartedalen AB

Camilla Arlebrink

Mejl: inspirationskallansvartedalen@gmail.com

Facebook

Telefon: 073 615 88 15

Jag jobbar som wombhealing och Shamansk healing. Och har även shamansk inspirerade event som ex Naturen viskar ditt namn. Jag kommer även ha med min bok. och hoppas kunna insperera människor på mässan genom fina samtal. Camilla marknadsför sina kurser, event och behandlingar shamansk healing samt som healing. Dessutom säljer hon sin bok!
Jag kommer ha ett föredrag under dagen. 


The very Spirit

Maxim Lebedev

Mejl: maximfeldman@hotmail.com

Telefon: 070 482 41 34

Hemsida

Jag är ett medium som håller på med bla tarottolkare, healing, massager, regressionsterapi. intuitionscirklar mm  


Månstråle

Maria Svensson

Mejl: maria61svensson@icloud.com

Telefon: 070 238 90 32

Jag är utbildad medial terapeut/coach och Reiki Master. Är intresserad av hur olika energier påverkar oss i livet och hur man kan få förståelse , och hitta balans och harmoni i livet. Vägleder genom medial rådgivning , kontakt med andra sidan, Numerologi och tarotkort . Sysslar även med Djurkommunikation , känner av energier på platser(hus), massage healing , föreläsning och kurser. På mässan kommer jag att ge vägledning från ett numerologiskt perspektiv av dina energier (siffror) som du har eller har haft i ditt liv. Och jag kommer även att hålla i en förläsning.


InseDina

Urszula Bergman

Mejl: info@insedina.se

Facebook

Hemsida

Medium - Healer - Hypnosterapi - Sorgbearbetning Konsultationer samt mediala vägledning. Spådom i Spelkort - Tarottolkare - Healing & Regressionsterapi. Genom min förmåga kan jag hjälpa dig att komma i kontakt med din andliga kraft, och förstå din livsväg och vandra genom den, genom regressionsterapi kan upplåsa dina minnen från tidigare liv, som har även påverkan i ditt nuvarande liv. Jag har givetvis tystnadsplikt!Energibalans

Birgitta Berg

Mejl: birgitta.energibalans@gmail.com

Facebook

Hemsida

Arbetar med holistisk friskvård. Ger behandlingar Energibalansering, Reiki healing, Stress- & avslappningsbehandlingar m.m.


Heléns Alternativ vägledning

Helén Karlsson

Mejl: alternativvagledning@outlook.com

Telefon: 079 330 32 11

Hemsida

Jag jobbar med inre personlig utveckling och erbjuder: Regression / TLT terapi, NLP-Coaching , Vägledd meditation, Vägledd avslappning, Medial vägledning, Länkning, Samtal, Healing. 
För mer info om NLP och Regression, om mig och hur jag jobbar om hösten och vårens kurser gå gärna in på min hemsida.


Tarotdialog 

Milja Ranung

Instagram

Hemsida

Hos mig får du professionell Tarotvägledning utifrån din unika livssituation. När jag arbetar med Tarot, kombinerar jag min intuitiva och mediala förmåga med 20 års erfarenhet som specialistsjuksköterska och pedagog. Min diplomering i Tarot har jag från Berith Lidberg, cert. medium. Jag är en van hälsorådgivare och har utöver mina yrken kunskaper inom alternativmedicin och ayurveda. I vår dialog får du både intuitiva och handfasta råd. Mitt mål är att du ska gå ifrån vårt möte, stärkt och inspirerad att ta ett nästa steg på ditt sätt, i din takt!


Förlagshuset Siljans Måsar

Ancora Publishers Group Invest 

Telefon: 0411 733 33 el 070 831 81 79

Facebook

Hemsida

Andliga böcker från Förlagshuset Siljans Måsar vill bekräfta rikedomen inom dig. I denna tid av enormt informationsflöde är det svårt att hinna lyssna på den inre viskande rösten. Att ge sig själv egentid för andlig läsning berikar själen och öppnar för inre samtal av förståelse om sitt själv. Böcker om andlighet kan vidröra ditt hjärtas röst och lyfta fram din inre essens - för världen att acceptera. Läs, läs för hjärtats skull, för livsglädjens skull och för medmänsklighetens skull.


Martin Wentzel HB

Mejl: wentzel.martin@gmail.com

Facebook

Hemsida

Jag presenterar och säljer min bok: Jag var död i 8 minuter och kom tillbaka med livets nycklar. Driver en egen kursgård i Romelanda utanför Kungälv. Berättar om mina privata konsultationer och om mina kommande kurser som jag skall hålla på kursgården.


Annas Portal

Anna Ödegaard

Mejl: info@annasportal.se

Facebook

Hemsida

Andlig vägledning, Medial tarot, medium, kontakt med andra sidan. Samt informera om SER terapi, samtal & regressions terapi.  


Biscaya 

Ewonne Borg

Mejl: ewonneborg@gmail.com

Telefon: 0735701972

Hemsida

Är medial och jobbar främst med djurtolkning. Tar kontakt med ditt djur på distans samt dem på andra sidan. Jag har jobbat med detta och healing/livsstilscoachning sedan 90-talet. Rest runt omkring i Sverige och i södra Europa.


Rum för själen

Gizella Malmqvist

Mejl: gizella.m@swipnet.se

Telefon: 070 786 54 55

Certifierat Medium och Själslig vägledare. Ger dig råd och vägledning via kort, intuition och budskap från andra sidan vad som kan hjälpa dig på just din väg. Har under flera års tid studerat personlig utveckling, intuition och vidareutvecklat min mediala förmåga. Arbetar även som medium/själslig vägledare, mitt företag heter Rum för Själen. Hjärtligt välkommen!


Healingcrystals Sweden AB

Elin Hjertqvist 

Mejl: elin@healingcrystals.se

Hemsida

Facebook

Instagram

Erbjuder ett brett sortiment av stenar, kristaller och smycken. Jag åker världen över för att själv välja ut och ta hem mina kristaller utan mellanhänder. Kvalité, energi och ursprung är väldigt viktigt för mig


Skatan & Räven

Filippa Skog

Mejl: trolldomen@gmail.com

Instagram

Rökelse, teer & trolldom! Jag säljer ekologiska örter och örthantverk, småskaligt odlade och producerade i Gunnilse utanför Göteborg. Hälsa på i min monter och välj bland handgjorda rökelsebuntar, örter i lösvikt och rökelseblandningar med magiska egenskaper. Säljer också omsorgsfullt utvalda och unika redskap för traditionell häxkonst.


Deva

Stiina-Mari Arvola

Mejl: deva77718@gmail.com

Telefon:  073 573 57 57

Ljusarbetare med över 40 års erfarenhet av bla meditaion, reiki och mycket mer detta är vad jag har utbildat mig inom det andliga. Härtligt välkommen att besöka mig på mässan. 
Chakraflödes Terapeut enl. Ambres.1991
Yoga Meditationslärare 1999
Änglahealer 1999
School of Awaening-Awakening the Illuminated Heart 2012
Usui Reiki Karuna Holy Fire Master Teacher, 2013 ,2017, 2019. 


Regndroppen

Eeva-Kaarina Ahlström

Hemsida

Jag jobbar som medium, healer, föredragshållare. 


Naturhälsa

Britt-Marie Wall

Mejl: britt-marie.wall@gmail.com

Telefon: 070 962 78 32

Hemsida

Försäljning av ekologiska pulver med bär/örter/alger. Torkade frukter/nötter. Glutenfria mjöler/gryner, cocosprodukter, chokladprodukter. Ässets hudvård. Presentation om betalningar m.m.


Regnbågen AB

Mejl: webbshop@regnbagens.com

Telefon: 031 13 33 75

Facebook

Hemsida

Vi är en mysig affär som erbjuder det mesta inom newage. Vi har medium som jobbar på plats, vi säljer smycken, stenar, böcker, tarotkort, rökelser och mycket mer. 
Vi kommer att sälja bla sälja stenar och tarotkort på mässan. 


Spiritual Counsellor

Dean Kenyon

Mejl: deanz16@hotmail.com 

Telefon: 076 083 53 34 

Facebook

Jag är ett engelskt bevis medium ger dig de bevis du behöver för att veta vem jag får budskap ifrån. Jag har upplevt andar sedan 4 års ålder och jag började att praktisera som medium -83. Jag har arbetat i Storbritannien och Europeiska olika spiriska kyrkor och föreningar under 19 år och jag utnämdes -14 till Spiritist Minister.  Jag ger numera privata avläsningar på valfri plats och jag arbetar även på olika spiritistiska föreningar i hela Sverige. Jag kommer att ge bevis i mina andliga avläsningar under dagen och det kostar 300 kr för 30 minuter och 400 kr för 40 minuter. 


Art by Evelina Lindén

Evelina Lindén

Mejl: evelina@artbyevelinalinden.com

Telefon: 073 779 26 55

Facebook

Hemsida

Jag arbetar som Andlig rådgivare Ängla medium medium, healer och konstnär. Och på mässan erbjuder healing och jag säljer även kanaliserade Ängla tavlor och abstrakta energimålningar, tar även emot beställningar på personliga målningar och healing. 


Silverek

Palli och Johanna

Mejl: info@silverek.se

Facebook

Hemsida

På mässan kommer vi fotografera din aura. Både Palli (islänning) och Johanna är medium, healer och tolkar bilderna. Kom på kurs hos oss, vi har både Island och Spanien kurser. Cirklar i Bollebygd.


Magnhild Grönlund

Mejl: magnhild91@hotmail.com

Telefon: 073 909 00 07

Hemsida

Jag är ett certiferat medium och heter Magnhild. Jag har alltid känt på mig saker och jag haft stor "fantasi" men det var inte förrän 2004 som jag tog tag i det och började gå kurser i personligutveckling och mediumskap. Jag är gått utbildning genom många olika medium i Sverige och england och detta är ett sätt för mig att utvecklas. Jag är bla certifierad genom LIFE av Iris Hall 2010, sedan även av Susanne Swantesson 2013. 

Jag tog mitt healing certifikat 2007 genom Anne Johansson. Har också gått tarotkurs för Jill Petersson. Har utbildat mig till cirkelledare för "De 20 stegen" och jag håller cirklar i det. Är även regressionsterapeut inkl TLT, Tidigare Liv Terapi. Lärare var Anette Johansson, FDI. Jag har också utbildat mig i Naturligt FaceLift på Axelssons Gymnastiska Institut i Göteborg


Torpet Längtan

Mia Hasselberg

Mejl: hasselberg200@gmail.com

Telefon: 073 349 02 55 eller 034 632 000

Facebook

Hemsida

På mitt torp öppnar jag upp i kärlek och bjuder in till kurser i kreativt skapande. En hand i jorden och en i himmelen. Möten mellan människor och ett inre växande är min Längtan.Jag skapar i glas och betong ting som inspirerar och ger kraft. Jag är utb.Symbolpedagog, Ateljérista, förskollärare.
Jag vill erbjuda mitt måleri där jag lyssnar in dina färgval ,mina glas smycken / de 4 elementens kraftsymboler i glas och betong figurer. Varma tankar och hopp om att kunna få bidra med mitt skapande inlyssnande och möta er Längtan. 


Bildtolkarna

Malin Schultz & Bodil Maria Hildeman

Mejl: malin@bildtolkning.nu & bodilmaria@gmail.com

Telefon: 070-982 83 54 & 073-979 95 50

Facebook & Facebook

Instagram & Instagram

Hemsida & Hemsida

Om oss: Vi är två konstnärssjälar som brinner för bildtolkning. Bildtolkning är en unik metod för inre läkning och personlig utveckling. Vi tolkar symboler, färger och former mm i folks målningar. Bildtolkning visar vad som pågår inuti och är ett kraftfullt verktyg för den som vill möta sig själv och komma vidare i livet. Vi har även Workshops i Bildtolkning, Alla-kan-måla-kurser, Vedic Art och Painting in Spirit-kurser mm.
Under mässan är DU välkommen att teckna hos oss och få en kortare tolkning till mässpris 250:-


Själenslykta

Amanda Immning

Mejl: amanda.imming@hotmail.com

Facebook 

Instagram

Hemsida

Jag driver själenslykta. Är en shamansk kvinna, medium och healer. På mässan kommer jag sälja egentillverkade mala halsband och smudge fjädrar, samt "renings verktyg" så som Rökelser, Florida water, Abalone skal m.m. Annars håller jag behandlingar som shamansk wombhealing, kristallhealing, tarot m.m. Kommer även hålla en trumresa under dagen där du får möta dina kraftdjur.


Andelänken

Ulla-Mai Heelge

Mejl: um.heelge@hotmail.com

Telefon: 072 007 96 77

Facebook

Jag har inte alltid sett ,eller har jag det?När jag ser tillbaka nu ,faller pusselbitarna på plats och det jag inte förstod som ung har idag fått sin förklaring
Efter att 2012 påbörjat en medium utbildning började resan till uppvaknande och en helt ny värld öppnade sig .En resa som är ständigt pågående.
2018 certifierade jag mig enlig L.I.F.E:s internationella riktlinjer
För mig är mötet i stunden i den fysiska världen och på andra sidan, det allra största.


Eleonor Lysell

Mejl: mediumeleonor@hotmail.com

Telefon: 070 487 92 20

Facebook

Medium Eleonor Läser din själsessens, ser dina guider, tidigare liv som påverkar detta liv. Ser din framtid, tarot och vanliga kort. Hjärligt välkomman till min monter. Vänligen Eleonor 


Kent Asp

Mejl: info@kentasp.com

Telefon: 076 131 10 07

Facebook

Hemsida

Rädsla är den enda byggstenen som kan skapa separation i en människas liv. Din historia berättar hela sanningen om dig. Oavsett vad du blivit lärd som är baserat på rädsla så är det inlärd kunskap. Allt du blivit lärd kan ersättas med ny kunskap. Jag kan hjälpa dig med din Livs Transformation. Förutom det jag uppfattar med mina fem sinnen ser jag även allting som energier. Därför är jag inte låst av tiden. I ett kvanttillstånd existerar ingen tid, allting sker samtidigt. Därför existerar din såväl som alla andras "tidslinjer" i fältet. 

Du är välkommen att besöka mig på mässan och få reda på mer.


Pranic Healing Sweden

Hannele Söderholm-Johansson och Marie Andrén

Mejl: marie@soulretreasts 

Facebook

Hannele Söderholm-Johansson, Certified pranic healer. Hannele har undervisat i Pranic Healing sedan 1996. Hon har studerat under Master Choa Kok Sui och andra lärare på Master-nivå. Hannele föreläser, leder meditationer, och undervisar olika Pranic Healing-kurser från grundnivån till mellannivån, samt leder diplomhealerutbildningen och ordnar de kurser som hålls av internationella lärare. Marie Andrén har en lång och bred erfarenhet av hälsa, spa och wellness ,och är ansvarig och samordnar Pranic Healing kurserna i Göteborg med omnejd.


Criilona för kropp och själ

Catarina Degerstam

Mejl: catarina@criiilona.se

Telefon: 076 804 65 12

Facebook

Hemsida

Jag arbetar som medium, healer, KBT coach, regression terapeut m.m. Jag erbjuder medial vägledning med orakelkort kontakt med anhöriga, änglar, guider eller tidigare liv. Hjälper dig att hitta dina nycklar till dina låsta rum och energier så att du kan komma vidare i livet här och nu.


MindBodyAwakening by SpiritCloset

Ewa Demahina


Mejl: ewa@spiritcloset.com

Telefon: 070 585 15 75

Facebook

Hemsida

Jag är en kvalificerad och passionerad energihealer och kroppsterapeut som älskar vardagsmagi. Jag arbetar också som medial vägledare, space clearer, soulcoach och håller workshops. I 23 år har jag haft chansen att arbeta med människor som sökt balans varje dag.


Argon Navis Stiftelsen

Anders Brighu Johansson phd

Mejl: andersbson@gmail.com

Telefon: 073 551 39 97 

Facebook

Hemsida 1

Hemsida 2

Jag arbetar som astrolog, författare, lärare, föreläsare och esoterisk guide.


Intueri

Jenny Gumbs Johansson och Sandra Johansson 

Mejl: jenny.gumbs@telia.com

Instagram

Facebook

Intueri är en plats för intuition, personlig utveckling,kreativt skapande. Vi erbjuder: Intuition & meditationskvällar, Kreativt skapande, Healing, Soul coaching, Medium och Tarot 


Stenbordet

Cathryen Eklund

Jag kommer att sälja stenar, kristaller, fossiler och mina egentillverkade och designade smycken. Jag åker själv och finner många av mina stenar. Ni är hjärtligt välkomna att ställa frågor om olika stenar, kristallernar, fossilerna och om mina smycken. Jag står direkt innanför ingången. 


Carlefall & Partner AB, Din Hälsa i Fokus

Camilla Carlefall

Mejl: camilla@carlefallpartner.se

Telefon: 070 561 50 21

Hemsida

Jag arbetar som hälsoinspiratör med fokus på att hjälpa människor till en bättre hälsa genom alternativmedicin och tankens kraft.
Med bla egna erfarenheter av cancer, kraftig artros kan jag nu hjälpa andra till ett friskare liv och hur du kan rena ditt blod från inflammationer.
På mässan kommer jag sälja kost- och mineralprodukter med recept på hur du kan arbeta med att minska ledvärk, artros och hur du kan öka upp ditt immunförsvar samt rena ditt blod.
Ser framemot att vara delaktig den 7 september 2019


Libra Medium 

Pia Jergelius 

Mejl: piajergelius@hotmail.com

Telefon: 073 965 93 71

Facebook

Instagram

Hemsida

Jag är ett clairvoyant medialt medium som kommer vara med på Alternativmässan.

Kommer hjälpa dig att få möta nära o kära från andra sidan eller ge dig vägledning via tarotkort. Varmt välkomna till mitt bord för ett härligt möte med andevärlden. 


Lugna Energier

Magnus Bråthén

Mejl: magnus@lugnaenergier.se

Telefon: 070 227 04 23

Facebook

Hemsida

Healer, Medium, Meditation och Slagruta. Dom här fyra omfattar det jag mest håller på med.
Healer : Mest på mässor, men även privat då jag gör hembesök och tar bänken med mig.
Medium: Energirensningar och andekontakt. Även vid healing, meditation och slagruta. Får mycket hjälp av min guide.
Meditation: Medverkar vid ett varierande antal meditationer på västkusten.
Slagruta: Mycket energi letande på gravfält, fornlämningar mm. Används även vid energirensningar, avläsningar och healing, då mest för att visa var energierna, andarna finns eller fanns.


Tre Världar

Rebecka Vik

Mejl: rebecka@trevarldar.se 

Hemsida

Plötsligt öppnade sig mina inre sinnen och jag var omgiven av en brokig skara naturväsen. Under 20 år har jag sejdat (sett med de inre sinnena) vilket lett till en rad böcker och häften om de tre världarna: jorden, landskapet och himlen. Föredrag, kurser, inventeringar och guidningar ingår i min verksamhet. Under mässan håller jag en föreläsning om boken Efter Ragnarök, utgiven av Förlagshuset Siljans Måsar.