Pga rådade omständigheter så kan mässans program ändras och deltagare bytas ut!

11.00-11.45

Mait Bärnsten

Seans med psykometri. Jag Mait Bärnsten har varit i kontakt med andevärlden sedan jag var liten och verksam som medium och djurkommunikatör i ca 30 år. Dagens seans med psykometri innebär att ni deltagare tar med ett föremål som tillhört den bortgångna person ni vill få kontakt med. Endast ett föremål per deltagare. Med hjälp av föremålet känner jag Mait in ägaren och kan på det sättet förmedla en hälsning eller ett meddelande till er. Välkomna.


12.00-12.45 

Hasse Nyander

Hasse håller en storseans. Han har arbetar heltid inom det andliga/mediala i 18 år. Han är verksam som Medial coachingterapeut (medium), Energimedicinsk healingterapeut (healer), hypnoterapeut, författare, lärare/mentor inom det andliga/mediala, andaktsförrättare, själavårdare, samtalspedagog, håller ashram, föreläsare inom det andliga/mediala. Hasse Nyander har gett ut 3 böcker och 3 meditationsskivor. En fjärde bok är på gång. Han är även grundare till The Church of Good Will som är ett religiöst obundet trossamfund.
För mer information gå in på www.hassenyander.com och www.thechurchofgoodwill.se 

13.00-13.45
Helena-Magdalena Ivekrans

Högkänslighet - hur du hittar harmoni i en överväldigande tillvaro!
Vi kommer prata om hur du förstår och hjälper dig själv och andra. Genom att vi lär oss att förstå vad högkänslighet är och hur vi bäst kan skapa harmoni i ett känslomässigt kaos så kan vi bli mer balanserade. Att vara högkänslig är en oerhörd tillgång om vi får lära oss (och våra barn) att hantera känsligheten på rätt sätt. Under denna föreläsning kommer Helena-Magdalena belysa högkänslighet ur ett sociologiskt, psykologiskt och andligt perspektiv. Helena-Magdalena är själv oerhört högkänslig och arbetar som medium och har stor personlig erfarenhet och dessutom har också en fil kand i socialt arbete och social omsorgsexamen i bagaget och har arbetat med att hjälpa människor i hela sitt liv, på många olika plan. Hon har mött många av våra ungdomar med högkänslighet som haft svårt att hitta rätt hjälp och farit väldigt illa. Helena-Magdalena brinner verkligen för att hjälpa människor att hitta och utveckla sig själva på bästa sätt!

14.00-14.45
Anna Stomsi

Medium Anna Stomsi från TV-serien "Svenska Medium" kommer hålla en Storseans. Anna som kommer från Stockholm är ett varsamt och inkännande medium som kommer förmedla kontakt från andra sidan under denna Storseans. Hon jobbar med privata och grupp seanser, coachning och vägledning mm.

15.00-15.45 
Maxim Lebedev 

Storseans med vårt fina göteborgs mediumet Maxim Lebedev.
 Han har håller i seanser på västkusten och även i Stockholm. Maxim förmedlar kärleksfulla budskap från Andra sidan. 

16.00-16.45 
Anu Rosentjärn

Healer, medium och djurpratare. Kanaliserad rådgivare och healing m.m. Redan som 20-åring kände jag synkronisitet med allt och jag visste orsaken till att vi gjorde som vi gjorde och hur allt skulle bli.Har nu hållt på i 24 år och älskar mitt jobb och att få bidra till mer kärlek och insikter och att få hjälpa till att göra det osynliga Synligt!

17.00-17.45
Ulla-Mai Heelge

Ulla-Mai har inte alltid sett ,eller har hon det? Hon kommer att hålla i en snabblänkning och ge så många budskap hon hinner. När hon ser tillbaka nu ,faller pusselbitarna på plats och det hon inte förstod som ung har idag fått sin förklaring. Efter att 2012 påbörjat en medium utbildning började resan till uppvaknande och en helt ny värld öppnade sig. En resa som är ständigt pågående. 2018 certifierade hon sig enlig L.I.F.E:s internationella riktlinjerFör Ulla-Mai är mötet i stunden i den fysiska världen och på andra sidan, det allra största.

❤️

Seanser & workshops

På grund av utrymmet är antalet platser begränsat till 40 stycken. Först till kvarn! Du måste ha en biljett för att bli insläppt på seanserna. Biljett köper du vid separat bord i mässans entré. De släpps enligt schemat nedan.

  • 11.00-11.45: Mait Bärnsten, djurseans (100 kr)
  • 12.00-12.45: Liselotte och Camilla Örnberg, storseans (200 kr)
  • 13.00-13.45: Helena-Magdalena Ivekrans, workshop (100 kr)
  • 14.00-14.45: Lennart Abrahamsson, storseans (200 kr)
  • 15.00-15.45: Ulla-Mai Heelge, storseans (100 kr)
  • 16.00-16.45: Anu Rosentjärn, storseans (200 kr)
  • 17.00-17.45: Kommande medium

Schema, biljettsläpp

  • 10.00: Mait Bärnsten, Liselotte och Camilla Örnberg, Helena-Magdalena Ivekrans
  • 13.00: Lennart Abrahamsson och Ulla-Mai Heelge
  • 15.00: Anu Rosentjärn