Pga rådade omständigheter så kan mässans program ändras och deltagare bytas ut! 

11.00-11.45 

Hasse Nyander

 

12.00-12.45
Anna Stomsi

Medium Anna Stomsi från TV-serien "Svenska Medium" kommer hålla en Storseans. Anna som kommer från Stockholm är ett varsamt och inkännande medium som kommer förmedla kontakt från andra sidan under denna Storseans. Hon jobbar med privata och grupp seanser, coachning och vägledning mm.

13.00-13.45 
Anu Rosentjärn

Healer, medium och djurpratare. Kanaliserad rådgivare och healing m.m. Redan som 20-åring kände jag synkronisitet med allt och jag visste orsaken till att vi gjorde som vi gjorde och hur allt skulle bli.Har nu hållt på i 24 år och älskar mitt jobb och att få bidra till mer kärlek och insikter och att få hjälpa till att göra det osynliga Synligt!

14.00-14.45
Helena-Magdalena Ivekrans

Meditation, musik & mantrasång med Helena Magdalena & Magnus Rosén. Att må bra i kropp och själ är en god plattform för att bygga sitt liv på. Det gäller alla kulturer och alla samhällsklasser. "Inifrån och Ut"
Helena Magdalena som är författare, föreläsare och sångerska och Magnus Rosén som är basist gör meditationer med levande musik till.
Blatio Cantus med lite olika meditationer bland annat mantrasånger där bastoner, rytmiker och harmonier vävs samman.
Musiken är inspirerad från resor till jordens alla hörn och finns även på skiva med Helena Magdalena och Magnus Rosén. 

15.00-15.45
Liz Emanuelsson

En storseans sker enligt mig som ett andligt möte med oss själva samt med våra anhöriga och deras avtryck i våra liv. Sedan 15 år tillbaka är jag verksam som Homeopat samt som medium. Mitt fokus och min inspiration i arbetet är helandet som en gåva till oss själva. Välkomna!