Pga rådade omständigheter så kan mässans program ändras och deltagare bytas ut! 

Välkommen till söndagens program! Här presenteras de aktiviteter som pågår under söndagen. Utöver mässans många utställare besöker du med fördel någon av våra intressanta föreläsningar eller deltar i storseans med våra duktiga medium. Du hittar allt du behöver veta om dessa på denna sida. Föreläsningarna ligger högst upp, och seanser och workshops lite längre ner.

Besöker du mässan på lördagen? Då hittar du lördagens program här.


Föreläsningar

Begränsat antal biljetter! Först till kvarn. Biljetterna hämtas hos föreläsaren i dennes monter. Eventuell betalning sker direkt till föreläsaren. Föreläsarna beskriver med egna ord sina föreläsningar här nedan. Varmt välkomna!


Birgitta Berg

11.00—11.30

Föredrag om hur samordna kropp, själ & ande inför den nya tiden, dimensionen och matrisen!   

Spökpodden

11.45—12.30 

Spökpodden består av Martin Nilsson & Oscar Panizza som är Sveriges främste alternativa podcast. Vi träffar bland gäster som är medium, healars, eller har intresse för andligheten & spöken. Detta är ett fördrag om deras resa och vad dom upplevt sen augusti 2019 då dom starta upp sin podd. 

Mait Bärnsten

12.30—13.00 

Mait har kommunicerat med djur sedan barnsben och detta är en seans med våra älskade och kanske mycket saknade djur som lämnat oss. Ta med ett foto som hjälp för kontakt åt mediumet. Prata med djur kom in i arbetet 1995 för Mait och hon har även hållit kurser, föredrag, seanser m.m under många år i olika ämnen.

Pris: 100 kr

Anders Brighu Johansson, phd

13.15—13.45

Indiens berömda Palmblad och Nadi astrologi. Akasha krönikan och 5000 årig forskning. De tolv episoderna i Palmbladslövens kategorier. Botemedelsförslag enligt Agasthya Nadi, användning av mantras, sidda medicin och blomceremonier vid de nio planeternas tempel i syd Indien. Yantra bilder. 

Palli & Johanna

14.00—14.30

Upplev den spirituella sidan av Island. Mystiken att få befinna sig på kraftplatser och lyssna till energier som skapats genom århundraden. Helt Magiskt! Vi skall hålla en föreläsning om våra många resor till det spirituella Island och hur det är att upptäcka den urkraft som finns där. 

Ami Sundeman

14.45—15.10

Ami är djurkommunikatör och har skrivit boken Livet enligt djuren, där hästen Trolle och andra djur ger sin syn på människan och livet på jorden. Djuren har en universell intelligens som vi människor glömt. Kan de hjälpa oss att hitta tillbaka till den och till oss själva? I detta föredrag berättar Ami om djurens uppdrag och om djupa resonemang hon haft med dem.


Johan Stiernstedt

15.15-15.40

Johan är psykiater och psykoterapeut. Han har skrivit debattboken Den galna psykiatrin - om bristen på andlighet, samtal och psykoterapi. Konsumtionen av psykofarmaka ökar lavinartat. Samtidigt sker en kraftig ökning av sjukskrivningar för psykiatriska diagnoser. Antalet självmord bland unga vuxna ökar också. Vi har en medicinfixerad psykiatri där det är alltför lätt att få ett recept, men svårare att få samtalsstöd eller psykoterapi.


Seanser & workshops

På grund av utrymmet är antalet platser begränsat till 40 stycken. Först till kvarn! Du måste ha en biljett för att bli insläppt på storseanserna. Biljett köper du vid separat bord i mässans entré. De släpps enligt schemat längre ner.

  • 11.00—11.45: Anu Rosenstjärn, storseans (200 kr) 
  • 12.00—12.45: Lennart Abrahamsson storseans (200 kr)
  • 13.00—13.45: Liselotte och Camilla Örnberg (200 kr)
  • 14.00—14.45: Helena-Magdalena Ivekrans, föredrag (100 kr)
  • 15.00—15.45: Liz Emauelsson, storseans (100 kr)

Schema biljettsläpp

  • 10.00: Anu Rosenstjärna, Lennart Abrahamsson och Liselotte och Camilla Örnberg
  • 13.00: Helena-Magdalena Ivekrans och Liz Emanuelsson

Anu Rosentjärn

13.00-13.45

Healer, medium och djurpratare. Kanaliserad rådgivare och healing m.m. Redan som 20-åring kände jag synkronisitet med allt och jag visste orsaken till att vi gjorde som vi gjorde och hur allt skulle bli.Har nu hållt på i 24 år och älskar mitt jobb och att få bidra till mer kärlek och insikter och att få hjälpa till att göra det osynliga Synligt!

Pris: 200 krLennart Abrahamsson

12.00-12.45

Som är gift med Pehr Trollsveden. Och han skall hålla en storseans.

Pris: 200 

Liselotte och Camilla Örnberg
13.00-13.45

Liselotte och Camilla är kända från programmet Det Okända och nu kommer dom till oss på Alternativmässan för att hålla en storseans. Ni kan även träffa dom på mässan och köpa deras fantastiska bok "Andevärldens röster : mor, dotter och medial kraft i praktiken" 
Pris: 200

Helena-Magdalena Ivekrans

14.00—14.45

Meditation, musik & mantrasång med Helena Magdalena & Magnus Rosén. Att må bra i kropp och själ är en god plattform för att bygga sitt liv på. Det gäller alla kulturer och alla samhällsklasser. "Inifrån och Ut"
Helena Magdalena som är författare, föreläsare och sångerska och Magnus Rosén som är basist gör meditationer med levande musik till.
Blatio Cantus med lite olika meditationer bland annat mantrasånger där bastoner, rytmiker och harmonier vävs samman.
Musiken är inspirerad från resor till jordens alla hörn och finns även på skiva med Helena Magdalena och Magnus Rosén.

Pris: 100 kr 

Liz Emanuelsson

15.00—15.45

En storseans sker enligt mig som ett andligt möte med oss själva samt med våra anhöriga och deras avtryck i våra liv. Sedan 15 år tillbaka är jag verksam som Homeopat samt som medium. Mitt fokus och min inspiration i arbetet är helandet som en gåva till oss själva. Välkomna!

Pris: 100 kr