Pga rådade omständigheter så kan mässans program ändras och deltagare bytas ut! 

Välkommen till lördagens program! Här presenteras de aktiviteter som pågår under lördagen. Utöver mässans många utställare besöker du med fördel någon av våra intressanta föreläsningar eller deltar i storseans med våra duktiga medium. Du hittar allt du behöver veta om dessa på denna sida. Föreläsningarna ligger högst upp, och seanser och workshops lite längre ner.

Besöker du mässan på söndagen? Då hittar du söndagens program här.


Föreläsningar

Begränsat antal biljetter! Först till kvarn. Biljetterna hämtas hos föreläsaren i dennes monter. Eventuell betalning sker direkt till föreläsaren. Våra föreläsare beskriver med egna ord sina föreläsningar här nedan. Varmt välkomna!


Magnus Båthén

11.00-11.30

Jag heter Magnus Bråthén och jobbar som healer, medium och går med slagruta. Jag kommer att hålla ett föredrag där jag visar upp olika slagrutor och pendlar och hur man kan använda dom.  Härtligt välkommna! 

Camilla Arlebrink

11.45-12.15 

Jag kommer idag att föreläsa om attraktionslagen - denna mäktigaste av universumslagar men också den som kan vara både frustrerande och provocerande för människan. Camilla reder ut de vanligaste knutarna till varför det inte blir som vi har tänkt trots ivrigt affirmerande och positivt tänkande. Hur kan du bli en mästerskapare av ditt liv?

Spökpodden

12.30-13.00

Spökpodden består av Martin Nilsson & Oscar Panizza som är Sveriges främste alternativa podcast. Vi träffar bland gäster som är medium, healars, eller har intresse för andligheten & spöken. Detta är ett fördrag om deras resa och vad dom upplevt sen augusti 2019 då dom starta upp sin podd. 
Pia J Stengard 

13.15-13.45

Föredrag "The wheel of Transformation" - ett nytt system som på ett mycket pricksäkert sätt visar på de erfarenheter och utmaningar var och en av oss ska igenom i detta liv.  Dina fysiska och andliga mål och de områden där det är meningen att just du ska lysa. Hur ska vi kunna förverkliga det vi drömmer om? Kanske du inte funnit din dröm. Vi fastnar eftersom vi vare sig ser eller förstår vad det är som gör att vi inte kommer dit vi vill

Pris: 150 kr

 Martin Wetzell

14.00-14.30

Martin Wentzel var dödförklarad i 8 minuter efter en trafikolycka 1986. Han lämnade sin fysiska kropp och fördes in i andra dimensioner av liv. På andra sidan i ljuset mötte han transparenta ljusgestalter som gav honom livets nycklar. Det vill säga den kunskap och de insikter som vi behöver för att vi skall kunna leva livet i vår fulla kraft och potential - så som det var tänkt ifrån början.

Maria Svensson

14.45-15.15 

Kommer att berätta lite om hur energier fungerar ur ett numerologiskt tänk. Hur siffror hos var och en påverkar en själv och andra.

Josefine Congiu

15.30-16.00

Josefin kommer att tala om astrologi som inte är en spådomskonst, utan den beskriver dig och din själsliga-, personliga resa, din utveckling och din inneboende potential. Den är som en karta över ens liv, ett själsligt tumavtryck. Förstå och utforska ditt personliga horoskop på djupet, så bjuder du dig på en fantastisk resa i dig själv. 

Lady Oona

16.15 -17.00

Häxans liv, den mediala vägen, magi och ceremonier. Invigd Prästinna, på toppen av Glastonbury Tor 1991, lever som hon lär. 3 mediumcertifikat, aktivt arbetande över hela Sverige sedan 1988.Magi till husbehov, healing, siarkonst....Kom och prova själv...ta med ett snöre/bomullband, vilket somPrästinna Oona Ingasdotter, lärare och visdomsbärare.

Pris: 100 kr

Ledig tid

17.15 -17.45Seanser & workshops

På grund av utrymmet är antalet platser begränsat till 40 stycken. Först till kvarn! Du måste ha en biljett för att bli insläppt på seanserna. Biljett köper du vid separat bord i mässans entré. De släpps enligt schemat nedan.

  • 11.00—11.45: Mait Bärnsten, djurseans (100 kr)
  • 12.00—12.45: Liselotte och Camilla Örnberg, storseans (200 kr)
  • 13.00—13.45: Helena-Magdalena Ivekrans, workshop (100 kr)
  • 14.00—14.45: Lennart Abrahamsson, storseans (200 kr)
  • 15.00—15.45: Ulla-Mai Heelge, storseans (100 kr)
  • 16.00—16.45: Anu Rosentjärn, storseans (200 kr)
  • 17.00—17.45: Kommande medium

Schema, biljettsläpp

  • 10.00: Mait Bärnsten, Liselotte och Camilla Örnberg, Helena-Magdalena Ivekrans
  • 13.00: Lennart Abrahamsson och Ulla-Mai Heelge
  • 15.00: Anu Rosentjärn 

Här presenterar våra medium med egna ord sina seanser. Varmt välkomna!


Mait Bärnsten

11.00—11.45

Seans med psykometri. Jag Mait Bärnsten har varit i kontakt med andevärlden sedan jag var liten och verksam som medium och djurkommunikatör i ca 30 år. Dagens seans med psykometri innebär att ni deltagare tar med ett föremål som tillhört den bortgångna person ni vill få kontakt med. Endast ett föremål per deltagare. Med hjälp av föremålet känner jag Mait in ägaren och kan på det sättet förmedla en hälsning eller ett meddelande till er. Välkomna.

Pris: 100 kr 

Liselotte och Camilla Örnberg

12.00—12.45 

Liselotte och Camilla är kända från programmet Det Okända och nu kommer dom till oss på Alternativmässan för att hålla en storseans. Ni kan även träffa dom  på mässan och köpa deras fantastiska bok "Andevärldens röster : mor, dotter och medial kraft i praktiken" 

Pris: 200 kr

Helena-Magdalena Ivekrans

13.00—13.45

Högkänslighet - hur du hittar harmoni i en överväldigande tillvaro!
Vi kommer prata om hur du förstår och hjälper dig själv och andra. Genom att vi lär oss att förstå vad högkänslighet är och hur vi bäst kan skapa harmoni i ett känslomässigt kaos så kan vi bli mer balanserade. Att vara högkänslig är en oerhörd tillgång om vi får lära oss (och våra barn) att hantera känsligheten på rätt sätt. Under denna föreläsning kommer Helena-Magdalena belysa högkänslighet ur ett sociologiskt, psykologiskt och andligt perspektiv. Helena-Magdalena är själv oerhört högkänslig och arbetar som medium och har stor personlig erfarenhet och dessutom har också en fil kand i socialt arbete och social omsorgsexamen i bagaget och har arbetat med att hjälpa människor i hela sitt liv, på många olika plan. Hon har mött många av våra ungdomar med högkänslighet som haft svårt att hitta rätt hjälp och farit väldigt illa. Helena-Magdalena brinner verkligen för att hjälpa människor att hitta och utveckla sig själva på bästa sätt!

Pris: 100 krLennart Abrahamsson

14.00-14.45

Som är gift med Pehr Trollsveden. Och han skall hålla en storseans. 

Pris: 200 kr

Ulla-Mai Heelge

15.00—15.45

Ulla-Mai har inte alltid sett ,eller har hon det? Hon kommer att hålla i en snabblänkning och ge så många budskap hon hinner. När hon ser tillbaka nu ,faller pusselbitarna på plats och det hon inte förstod som ung har idag fått sin förklaring. Efter att 2012 påbörjat en medium utbildning började resan till uppvaknande och en helt ny värld öppnade sig. En resa som är ständigt pågående. 2018 certifierade hon sig enlig L.I.F.E:s internationella riktlinjerFör Ulla-Mai är mötet i stunden i den fysiska världen och på andra sidan, det allra största.

Pris: 100 kr

Anu Rosentjärn

16.00—16.45

Healer, medium och djurpratare. Kanaliserad rådgivare och healing m.m. Redan som 20-åring kände jag synkronisitet med allt och jag visste orsaken till att vi gjorde som vi gjorde och hur allt skulle bli.Har nu hållt på i 24 år och älskar mitt jobb och att få bidra till mer kärlek och insikter och att få hjälpa till att göra det osynliga Synligt!

Pris: 200 kr17.00-17.45

Storseans