Försäljning! 

07.07.2019

Du kommer under dagen kunna köpa diverse saker. Här kommer en listan och förklaring på diverse saker som kommer säljas! Vi kommer att fylla på allt eftersom vi får mer information från utställarna. 

Betalning sker hos utställaren. Oftast så har dom tillgång till swish annars så är det bra att ha kontanter med sig.
Detta beror på att det finns minimal tillgång till el (då nätverket är gammalt) och helt avsaknad av wifi i lokalen så det kommer inte finnas möjlighet att dra kort.   


Erteriska oljor: Aromatiska växter producerar doftande essens som kan extraheras från bark, frukt, blommor, blad, frön och rötter från både plantor och träd. De väldoftande essenserna har en naturlig funktion, att dra till sig viktiga insekter för pollinering men även för att ge skydd mot svampangrepp, bakterier och skadeinsekter. 

Dessa oljor kan användas till mycket. Man kan ha det i badet, som parfym, luftrenare, väldigt bra när man använder luktfria produkter att droppa i så ditt hem får en naturlig lukt. I tvättmaskinen för att få en svag lukt istället för onaturliga parfymering. Listan kan göra oändlig. En hel värld finnas att upptäcka med dessa fantastiska oljor! 


Tarotkort: En lek består av 78 kort som är uppdelade på Stora och Lilla arkanan (arkana betyder hemlighet). 

De 22 korten i Stora arkanan berättar om vår väg genom livet och vår roll här på jorden. De 56 korten i Lilla arkanan föreställer vårt samspel med omvärlden, hur vi har det i vårt dagliga liv.

Dessa finns en hel djungel med olika tarotkort. Och det är viktigt att en känner med leken en vill köpa. Detta är ju ett redskap som du kommer att ha i många år framöver. 

Ängla- och Orakel kort: Bla så har är Doreen Virtues änglakort är en sorts orakelkort. Hon gör inte bara orakelkort med änglar utan även kort med älvor, gudinnor, enhörningar och sjöjungfrur. Orakelkort kan användas till personlig och andlig vägledning, både till sig själv och till andra. Doreen Virtues orakelkort är mycket lätta att använda och innehåller bara positiva, upplyftande och inspirerande budskap. Budskapen är mycket direkta och svarar på dina frågor med en otrolig träffsäkerhet. 


Pendel: En pendel är en kristall eller ett tungt föremål som hänger i en kedja eller snöre.
En använder pendeln genom att hålla den över en  hand eller i luften och sen låta den pendla. Du får svara ett snabbt ja, nej eller vet ej. Detta är genom en rörelse eller att den går runt i en cirkel och ibland står den helt stilla. Hur den fungerar för dig får du genom att fråga pendeln är detta ett ja, nej eller vet ej. Lycka till!


Smudge och smudgefjädrar: Smudge är en naturlig rökelse som består av en blandning torkade växter med specifika egenskaper. Att "smudga" är en reningsritual, som använts av amerikanska Indianer i tusentals år. En kan smudga både personer, djur, föremål, platser och allt som man vill rena, balansera och välsigna.


Oftas används vit salvia vid smudge. 

En kan även ha en blandning av 5 delar vit salvia, som fördriver obalanserad energi. 3 delar ceder, som ger  balans och 2 delar lavendel som ger välsignelse och skönhet.


Kristaller: Detta är ett stort ämne då det finns ca 4000 st olika mineraler på jorden som tillsammns skapar vår jord.
Mineralen består av ett eller flera olika grundämnen. Och av de 4000 miniralerna så bildar en liten del våra bergarter. 

Från mineral bildas det kristaller. Och dom delas in i olika grupper så som kvarts och fälspat (dom vanligaste).
Kvarts finns som genomskinlig även kallad kristall, lilafärgad som även kallas ametist, rosafärgad som kallas rosenkvarts, vit som kallas snö- och mjölkkvarts och sist den bruna som allas rökkvarts. 

Några tycker att En del menar att mineral har som uppgift att balansera jordens energiflöden och elektromagnetiska fält, och att mineral i form av kristaller kan påverka oss på samma sätt. Då kristaller har en symmetrisk och regelbunden uppbyggnad sänder de också ut en stabil och balanserande vibration, vilken sägs kunna påverka oss på olika sätt.